Fikirler

Yılbaşı İçin Promosyon Ürün Seçenekleri

Kuşkusuz ki yılın en güzel ve özel zamanlarının başında yılbaşı gelmektedir. Yeni yıl başlangıcı hemen hemen her yaş grubunda umut dolu duygular yaratır ve sırf bu sebeple bile kutlanmaya değerdir. Yılın bu özel zamanı iş dünyasında da farklı telaşlar yaşatmaktadır. Yılbaşı hediye seti seçmek ise bu telaşların başında gelmektedir. Tüm kurum ve işletmeler yeni yıl başlangıcını yılbaşı promosyonları ile en iyi şekilde kutlamak istemektedir. Tabii yıl sonunda yapılan yeni yıl promosyonları vergi avantajı da yaratmakta ve bu da hediyelerin adet, kalite ve çeşidindeki seçimi bir hayli etkilemektedir. Yılın bu zamanında en çarpıcı promosyon hediyelerinin sunulması işte bu yüzden tesadüf değildir.

Firmalar yılı kapatırken kazançlarının bir kısmını müşterileri ve hedef kitleleri için değerlendirmekte, vergiden avantaj sağlamakta ve yeni yılı keyifli bir şekilde karşılamaktadır. Siz de hedef kitlenize kurumsal yılbaşı hediyesi sunmak istiyor ama nasıl bir seçim yapacağınıza karar veremiyorsanız Doyuk Promosyon’un ürünlerini inceleyerek en doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Üstelik hangi ürünü seçerseniz seçin, Doyuk’un üstün baskı teknolojisi ile logo çalışması yaptırmanız da mümkün.

Kurumsal Yılbaşı Hediye Fikirleri

Kurumsal yılbaşı hediyesi seçmek her zaman biraz yaratıcılık istemektedir. Ancak söz konusu yılbaşı olduğunda yaratıcılığın yanı sıra farklı kaygılar da oluşur. Öncelikle tüm şirketlerin ve firmaların en iyi hediyeleri seçmeye çalıştığını unutmamalısınız. Küresel olarak zorlu bir yıla veda ediliyorsa önceki yılbaşlarından farklı bir çaba harcamanız gerekecektir. Yılbaşı promosyonları size iyi fırsatlar sunmaktadır. Çarpıcı bir hediye seçerek şirketinizin ya da firmanızın ekonomik gücünü, prestijli zevkini ve müşterilerinize verdiğiniz önemi gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yapacağınız bu harcama yıl sonu vergisinde size avantaj sağlayacağı için hediyelerinize daha rahat bütçeler ayırabilir ve özgürce karar verebilirsiniz. Yıl boyunca birkaç kez promosyon hediyeleri dağıtıyorsanız en yüksek bütçeyi yeni yıl promosyon ürünleri için oluşturabilirsiniz. Peki, iş dünyası içerisinde dönen bu yarışta nasıl öne çıkabilir, hangi hediyeleri seçebilir ve firmanızın reklamını nasıl yaptırtabilirsiniz? Yazımızın devamında bu soruların hepsine cevap bulmanız mümkündür.

Şirket Yılbaşı Hediyeleri İle Fark Yaratabilirsiniz

Bluetooth özelliğine sahip hoparlör cihazlarının ne kadar şık tasarımlar ile üretildiğini biliyor muydunuz? Ahşap, metal, akrilik gibi farklı malzemeler ile üretilen bu hoparlörler, ses kalitesi açısından de benzersiz seçenekler sunmaktadır. Evde, ofiste, bahçede, sahilde ya da kamp tatilinde bile rahatlıkla kullanılan Bluetooth hoparlörler sayesinde hedef kitlenizin hayatını kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca ürün yüzeyine logo çalışması yaptırarak görünürlüğünüzü artırmanız da mümkündür. Bluetooth hoparlörler logo baskısı için geniş bir alan sunar ve bu sebeple de yılbaşı setleri için çokça tercih edilirler. Doyuk’ta bu cihazların en iyi örneklerini en iyi fiyatlarla bulabilirsiniz. Işıltılı bir hoparlör seçmek isterseniz Spectra tam da size göre olabilir. Ahşabın sıcaklığını seviyorsanız Feronia ürününü seçebilirsiniz. Aradığınız yüksek kalitede bir ürün ise BrandCharger‘ın Soundstream modelini seçebilirsiniz. Daha kişiye özel bir cihaz seçmek isterseniz fotoğraf çerçeveli bir speaker olan LoudyPic ürünlerini sipariş verebilirsiniz.

Yılbaşı Kurumsal Hediye Çeşitleri Nelerdir?

ılbaşı hediye seti için araştırma yaparken Doyuk’u tercih ederseniz geniş bir ürün yelpazesi bulabilirsiniz. Akıllı bilekliklerden USB belleklere, mouse padlerden şarj kablolarına, kulaklıktan powerbank cihazlarına kadar sayısız teknolojik ürün yer almaktadır. Bu gibi çağdaş hediyelerin yanı sıra geleneksel seçimlerden defter, kalem ve ajanda ürünlerinin de en iyi örnekleri Doyuk’ta sizleri beklemektedir. Yılbaşı promosyonları için hemen hemen her ofiste ve çalışma masasında görebileceğiniz termos, mug ve kupa bardak gibi çeşitler de seçebilir, hepsinin üzerine logo baskısı yaptırabilirsiniz. Kupa ve termosların geniş bir kullanım alanına sahip olması, gün içerisinde birkaç kez kullanılması ve logolar için geniş bir alan sunması onları yılbaşı hediyeleri için avantajlı hale getirmektedir. Doyuk ile seçtiğiniz tüm yılbaşı hediyelerinize lazer, serigrafi, ofset gibi tekniklerle logo baskısı yaptırmanız da mümkündür. Ürünleri inceleyerek bizimle iletişime geçebilir ve kurumsal hediyelerinize hemen kavuşabilirsiniz.